Oferta fotografie de nunta

Scopul nostru in fotografia de nunta este redarea unei viziuni care sa inspire si care sa isi pastreze valoarea. Ca mijloace, putem enumera: calitatea relationarii profesionale, standarde premium, realism, bun simt si o abordare “sincera” a fotografiei.

DSC_2528-2-copyNe incadram ca viziune in trendul fotografilor de nunta din lume care reinvie bucuria fotografiei “reale”, ce beneficiaza din plin de lumina naturala, de abordarea directa, de cautarea si etalarea emotiilor din timpul unui eveniment fara a le fabrica, de autentic.

Scopul nostru in fotografia de eveniment sunt imagini care sa acapareze prin creativitate, frumusete si simplitate studiata. Prin relevarea bucuriei de dincolo de aparentul banal.  Imagini pline de sens, ce isi pastreaza semnificatia peste generatii.

Scopul nostru este bucuria.

Si pentru a ne bucura mai bine impreuna, va oferim cadou, complet gratuit, sedinta foto inainte de  nunta (logodna sau love story). De asemenea, exista in acesta perioada un pachet foto-video foarte avantajos. ***

Pentru o oferta personalizata si orice detalii, va incurajam sa ne contactati.

Va multumim !

 

*** Oferta curenta este limitata si este valabila doar pentru evenimentele rezervate pana pe data de 28 februarie 2018. Suntem localizati in Cluj-Napoca, dar proiectele noastre  se pot desfasura in toata tara si in afara.

Comments are closed.

Drepturi de autor - lilaweddings.com 2018