Oana si Shaka – nunta Cluj-Napoca

Nunta lui Shaka si a Oanei a fost o combinatie minunata de elemente romanesti, indiene si englezesti. Asta deoarece la nunta au fost prezenti familia lui Shaka (de origine indiana) dar si colegii / prietenii acestuia, englezi suta la suta. :-)
Hotelul Opera Plaza Cluj a fost locul in care am inceput, – “acasa” la Shaka, – si de unde ne-am deplasat la Restaurantul Da Vinci, unde a avut loc ceremonia religioasa in aer liber si petrecerea.

Ceremonia a fost una deosebita si chiar relaxata si amuzanta uneori, sustinuta in rit catolic si tradusa live (chiar explicata pe alocuri) de Bogdan Bob Radulescu. Cununile traditionale din metal au fost inlocuite cu coronite de spice, coronite ce aveau o semnificatie speciala, despre care parintele a tinut un mic discurs. Tot de la parintele catolic am avut parte de o scurta (si poate binevenita) lectie de istoria religiilor, dat fiind faptul ca in acest loc s-au intalnit oameni ce apartineau unor religii intre ale caror radacini existau poate mii de ani. A fost un amestec inedit si reusit.

Am intrat curand dupa terminarea ceremoniei si a fotografiilor de familie in restaurant si am asistat – lucru mai rar pe la noi – la discursurile mirelui si ale nasilor. Asa, frumos, englezeste, cu notite facute dinainte, dar intr-un mod relaxat, autentic si chiar amuzant.

Au urmat cateva ore de petrecere super tare sustinute live de Arpy and Zip Band, de DJ Project si Julia – veniti tocmai de la Bucuresti pentru asta – si de invitatii de toate natiile, care nu au avut nici o problema in a se intelege impecabil si a crea o atmosfera poate unica pentru o nunta din Romania.

Printre alte lucruri minunate la care am asistat, au fost cateva reprize de dans indian autentic, dar si o coregrafie surpriza de grup, pregatita de invitatii din Anglia (in acelasi stil vestic), complet fascinanta si incredibil de bine regizata. :-)

Am plecat tarziu, dupa servirea tortului, cu impresia ca am participat in egala masura la o nunta, dar si la un spectacol cu zeci si sute de ocazii ce meritau una mai mult decat alta sa fie surprinse in fotografie.

O parte dintre aceste imagini, mai jos.

cumaredrag

 

 

Comments are closed.

Drepturi de autor - lilaweddings.com 2018