Sedinta foto de familie

Bineinteles, mai fotografiem – si postam – si altceva decat nunta. Mai jos redam un portret de familie frumos si frumoasa, care pe noi ne-a incantat mult.

Mihai si Alessia au venit impreuna cu cei patru copii (Maya, Iulian, Adrian si Claudia) tocmai de la Sibiu pentru o sedinta foto de familie pe dealurile de langa Cluj.
Mihai este sibian, Alessia sicilianca, iar copiii englezi. Cum adica englezi? Adica nascuti in Anglia, acolo unde locuiesc parintii lor de ceva timp. :-)

Ne-am bucurat de o vreme si de o lumina optima pentru o sedinta foto de familie, iar timpul petrecut cu ei – cateva ore bune – a fost unul nu doar productiv ci si mai placut decat ne asteptam. Desi usor neastamparati – ca orice copii – a fost o placere sa lucrez cu ei, iar veselia, interactiunea frumoasa, inocenta, bunul simt si frumusetea ne-au .. fermecat, lucru care poate reiesi si din cel putin o parte dintre imagini.

Mica bariera lingvistica (copiii inteleg romana si italiana, dar raspund doar in engleza) a fost o chestiune depasita rapid, comunicarea si interactiunea fiind destul de facile.

Am terminat seara, relativ tarziu, si poate chiar am mai fi stat, daca pe dealurile de langa Cluj nu ar adia un vant destul de rece dupa o anumita ora.

Noi suntem incantati de o buna parte dintre fotografii, si suntem siguri ca redau intr-un mod autentic si inedit ceea ce era de redat: puritate, veselie, atmosfera, iubire, bucurie fara timp.

cudrag

 

 

Comments are closed.

One Response

Drepturi de autor - lilaweddings.com 2018