Despre noi

me

Lila Weddings este un brand care se bazeaza pe experienta de durata in diverse domenii fotografice si pe standarde premium. Lumina, textura, energia, compozitia, entuziasmul, atentia sunt o parte dintre ingredientele cu ajutorul carora obtinem imagini unice, cu un stil bine definit, imagini care transmit luminozitate, claritate, bucurie, autentic. Credem in egala masura atat in frumusetea clasica cat si in modalitati “fresh” de redare a acesteia.

Sunt in jur de 20 de ani de la primele fotografii obtinute cu un aparat foto profesional (pe film). Scoala de Arte – profilul Arta Cinematografica-Fotografie, alte seminarii de fotografie la Universitatea Nationala de Arte (din Bucuresti), experienta in alte domenii fotografice, sunt o parte dintre lucrurile care au ajutat la definirea unei viziuni realiste asupra fotografiei de nunta.


1)
Fotografiile noastre sunt atent gandite. Ele sunt surprinse si alese cu atentie, pentru a avea sens sau ceva de spus, facand diferenta.
2) Ne pasa. Suntem atenti la stari si atitudini in ziua nuntii, dar gandim imaginile astfel incat ele sa ajute si sa inspire cuplul si peste ani sau zeci de ani.
3) Imaginile luate de noi descriu frumosul – in moduri realiste, studiate si de bun gust. Este datoria fotografului sa vada si sa redea lucrurile intr-un mod frumos, cat mai aproape de perspectiva mirilor, dar si de autenticul evenimentului.
4) Fara griji. Anii de experienta, responsabilitatea, interesul real si pastrarea nealterata a entuziasmului, va vor oferi pace mentala in momentul in care ne alegeti.
5) Garantam valoarea imaginilor. Facem acest lucru si oferind spre vizualizare alte zeci / sute de imagini in afara celor existente pe site.

Dedicati “full-time” domeniului foto, suntem entuziasti si ne implicam foarte serios in ceea ce facem. Suntem localizati in Cluj-Napoca, dar proiectele noastre nu sunt limitate spatial.

Va multumim pentru incredere !

 

 

LilaWeddings este un proiect Lila.ro

best wedding photography romania
We are glad and honoured to be part of Fearless Photographers.

(FEARLESS PHOTOGRAPHERS is
“a unique photography directory of the world’s best wedding photographers”.)

 

 

 

best wedding photography romania
LilaWeddings este, de asemenea,

un furnizor recomandat de WedMag.

 

Drepturi de autor - lilaweddings.com 2018