Codruta si Stelian – nunta Turda

poze nunta Turda, Cluj

O experienta pur si simplu frumoasa la nunta Codrutei cu Stelian in Turda, Cluj. O zi calda si blanda in acelasi timp, cu pregatiri la casa mirelui printre zeci (sau sute) de flori (nu cred ca exagerez), cu oameni primitori si de ajutor.
O biserica (catedrala) speciala si un discurs despre menire si iubire aproape filocalic al parintelui. Petrecerea la sala Ceramica, cu surprize de bun gust. :-)

O zi cu miri care au stiut sa relationeze frumos si firesc intre ei si cu toata lumea. Genul de miri pe care mi-i doresc si pe viitor, si de care, din fericire nu prea am dus lipsa in ultima vreme…

Casa de piatra, cu pace si prosperitate !

cudrag

 

 

Comments are closed.

2 Responses

  1. Codruta si Stelian says:

    Nu o sa mint, am avut mari asteptari in privinta fotografiilor dar rezultatul final a fost mult peste asteptarile noastre. Ai reusit sa surprinzi cele mai subtile expresii si momente care te fac sa te simti inca acolo, precum si toate detaliile care noi nu le-am observat in acea zi. Am revazut fotografiile de foarte multe ori si e imposibil sa te uiti la ele fara sa zambesti sau sa razi, fara sa-ti amintesti cum te-ai simtit atunci. Uitandu-ne prin ochii tai ne dam seama ca am avut o nunta minunata si ca toata lumea s-a simtit bine. Cat despre album, iubim albumele foto si pozele pe hartie iar felul tau de a vedea povestea noastra si de a o transpune in acel album este minunat. Ne bucuram ca te-am ales pe tine, ideile si viziunile tale!

    • Lila Weddings says:

      Eu va multumesc. A fost o mare placere si bucurie. Iar viziunea frumusetii despre care vorbiti spune mai multe despre voi decat despre mine. :-)

Drepturi de autor - lilaweddings.com 2018