Despre noi

Cred in existenta frumusetii inerente. Incerc sa o descopar in oameni si in lucruri, dincolo de orice aparente si sa o etalez. Realizez acest lucru prin fotografie.

Urmaresc obtinerea unei calitati tehnice si artistice optime. Totusi, fotografia noastra este mult mai mult decat o redare a perceptiei imediate. Valoarea unei fotografii rezulta din capacitatea de a inspira, dincolo de loc, timp si aparente. Cred ca fotografierea evenimentelor poate fi un prilej de bucurie si creativitate.

meLila Weddings este un brand care se bazeaza pe experienta de durata in diverse domenii fotografice si pe standarde premium. Lumina, textura, energia, compozitia, entuziasmul, atentia sunt o parte dintre ingredientele cu ajutorul carora obtinem imagini unice, cu un stil bine definit, imagini care transmit luminozitate, claritate, bucurie, autentic. Credem in egala masura atat in frumusetea clasica cat si in modalitati “fresh” de redare a acesteia.

Sunt in jur de 20 de ani de la primele fotografii obtinute cu un aparat foto profesional (pe film). Scoala de Arte – profilul Arta Cinematografica-Fotografie, alte seminarii de fotografie la Universitatea Nationala de Arte (din Bucuresti), experienta in alte domenii fotografice, sunt o parte dintre lucrurile care au ajutat la definirea unei viziuni realiste asupra fotografiei de nunta.

Dedicati “full-time” domeniului foto, suntem entuziasti si ne implicam foarte serios in ceea ce facem. Suntem localizati in Cluj-Napoca, dar proiectele noastre nu sunt limitate spatial.

Va multumim pentru incredere !

 

 

LilaWeddings este un proiect Lila.ro

best wedding photography romania
We are glad and honoured to be part of Fearless Photographers.

(FEARLESS PHOTOGRAPHERS is
“a unique photography directory of the world’s best wedding photographers”.)

 

 

 

best wedding photography romania
LilaWeddings este, de asemenea,

un furnizor recomandat de WedMag.

 

Drepturi de autor - lilaweddings.com 2017